ETUSIVU  PELTOSALAOJITUS MAANRAKENNUS TALON_POHJATYÖT YHTEYSTIEDOT

Talon pohjatyöt Seinäjoki

Oletko kotia rakentamassa? Lakeuden Salaoja Oy toteuttaa talon pohjatyöt vankalla kokemuksella. Teemme myös uudisrakennusten, vanhojen rakennusten ja taloyhtiöiden salaojitukset ja salaojaremontit viemäri- ja sadevesijärjestelmineen. Toteutamme talon pohjatyöt, salaojat sekä sadevesi- ja viemärijärjestelmät aina avaimet käteen -pakettina, jolloin urakka sujuu vaivatta. Kysy lisää!

Talon pohjatyöt vankasti taputeltuna

Perusta kalleimpasi vanakalle pohjalle! Huonosti kantava maamassa tulee vaihdattaa hyvin tiivistyvään ja kantavaan kallio- tai soramurskeeseen. Näin saadaan mahdollisimman kestävä ja routimaton lopputulos. Myös pihamaan massanvaihto kannattaa, sillä se helpottaa rakennustyömaalle kulkua, pihamaan perustamista ja esimerkiksi tulevan autotallin rakentamista.

Omakotitalon salaojitus sekä viemäri- ja sadevesijärjestelmät

Ajantasainen kalustomme ja kattava tietotaitomme takaavat talollesi myös toimivan salaojituksen. Oikein tehty salaojitus varmistaa, että sade- ja sulamisvedet liikkuvat perustuksista poispäin. Helpoiten salaojitus tapahtuu uudisrakentamisen yhteydessä, mutta yhtä hyvin myös vanhaan pihapiiriin kannattaa kaivaa kunnon salaojat. Toimitamme kaiken tarvittavan perustarvikkeista erikoisosiin salaojien ja sadevesijärjestelmien yhteydessä.

Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

Lakeuden Salaoja Oy tekee talon pohjatyöt kattavasti etelä-suomen alueella. Muistathan, että kodin ja vapaa-ajan asuntoa saneeratessa, kuten esimerkiksi salaojaremonttia tehdessä, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Kysy lisää talon pohjatöiden ammattilaiselta!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Yhteystiedot:
Lakeuden Salaoja Oy
Niemistöntie 14
60420 SEINÄJOKI
Soita meille:
Puh. 050 490 3483
Lähetä viesti:
anssi.ristimaki@gmail.com