maanrakennus ja KIINTEISTÖN PALVELUT

Toteutamme monenlaiset maanrakennustyöt ja kiinteistöjen palvelut ripeällä tahdilla ja aina laadukkaalla lopputuloksella. Meistä saat luotettavan tekijän niin isommille kuin pienemmille työmaille. Urakoimme pääasiassa Seinäjoen alueella, mutta liikumme toki hommiin muuallekin. 

Talojen pohjatyöt

Hyvin toteutettu pohjatyö antaa rakennukselle tukevan ja pitkäikäisen alustan, jota routa ei pääse nakertamaan. Käytämme pohjatöissä hyvin kantavaa kallio- tai soramursketta.  

Toteutamme pohjatyöt vankalla ammattitaidolla, avaimet käteen -periaatteella. Meillä on pitkä kokemus eri kokoisten ja erilaiselle maaperälle rakenteilla olevien rakennusten pohjatöistä:

  • Talot ja kesämökit 
  • Autotallit 
  • Piharakennukset ja muut kiinteistöt 
  • Hallit 

Omakotitalojen kivetykset

Haluatko rakennuttaa pihaasi näyttäviä kulkureittejä, parkkipaikan tai tasaisen alustan grillille? Toteutamme pihakiveykset omakotitaloihin alusta loppuun saakka itse. Urakoimme pihakiveykselle oikeanlaisen pohjan, jotta kiveys pysyy paikallaan ja hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Toteutamme pihakiveykset toiveidesi pohjalta, ripeälläkin aikataululla.   

jätevesijärjestelmät

Asennamme jätevesijärjestelmät kerralla kuntoon niin kotiin kuin kesämökille. Nykyaikainen jätevesijärjestelmä on paitsi lain edellyttämä, on se myös pihapiiristä ja ympäristöstä huolehtimista.

Meiltä saat koko jätevesijärjestelmän asennuksineen päivineen. Sopivin jätevesijärjestelmä katsotaan aina tapauskohtaisesti. Tuomme mukanamme kaikki tarvikkeet, urakoimme kaivot paikoilleen ja asennamme jätevesijärjestelmän.

Öljysäiliön poistot

Oletko aikeissa vaihtaa öljylämmityksen johonkin toiseen? Fossiilisista lämmitysmuodoista luopumiseen on mahdollista saada tukea ELY-keskuksilta, joten nyt on hyvä aika laittaa tuumasta toimeen ja luopua öljylämmityksestä.

Meiltä saat vanhan öljysäiliön poiston. Kaivamme säiliön ylös ja huolehdimme öljyn sekä säiliön asianmukaisesta hävityksestä. Lopuksi tuomme maata vanhan öljysäiliön paikalle ja täytämme sekä tasoitamme kuopan.

jätelavojen vaihdot

Tuomme pihaan tai rakennustyömaalle jätelavat, kun niitä tarvitaan. Jätelava on käytettävissänne tarpeiden mukaisen ajan. Tämän jälkeen kuljetamme lavan pois ja huolehdimme sen sisällön kierrätyksestä tai hävittämisestä.  

referenssit

Olemme toteuttaneet sekä salaojituksia että monia muita kiinteistön palveluita useisiin kohteisiin.

KATSO REFERENSSIT