Omakotitalojen salaojitus

Ammattitaitoinen omakotitalojen  salaojitus  Seinäjoen alueella.

Teemme salaojaremontit kaikenkokoisiin omakotitaloihin ja tontteihin. Oli kyseessä sitten uudisrakennus tai salaojien asennus vanhaan taloon, toteutamme työt laadukkaalla lopputuloksella.

Palvelumme on joustava. Teemme salaojaremontit alusta loppuun saakka avaimet käteen periaatteella tai työstämme urakasta jonkin tietyn osan, jolloin vaikkapa ruokamullan levitys jää tilaajan tehtäväksi.

Salaoja on talon turvana, sillä toimiva salaojitus on tehokas keino estää kosteusvauroiden syntyminen. Toteuttamamme salaojitus huomioi tontin kaadot ja maaperän läpäisevyyden, jolloin saavutetaan toimiva ja pitkäikäinen ratkaisu. Kaivamme salaojaputket riittävään syvyyteen, jotta kosteus ei nouse märässäkään maaperässä kivijalkaan.

Omakotitalon salaojitus – vaiheet

Omakotitalon salaojituksessa lähdetään liikkeelle kaivuutöistä. Sitten on vuorossa salaojaputkien ja rännivesiputkien asennus. Laitamme kivijalkaa suojaavan patolevyn ja huolehdimme sen listoituksesta. Lisäämme salaojaputket ja rännivesiputket ojaan ja rakennuksen kulmiin asennetaan tarkastuskaivot.  Salaojaan laitetaan routaeristys. Viimeisenä lisätään salaojasepeli. Käytämme louhoksesta tehtyä salaojasepeliä, joka ei nosta kosteutta pintaan. Lopuksi lisätään ja levitetään ruokamulta. Mullan levityksen voi myös hoitaa asiakas. Viimeisimpänä teemme mahdollisen pihakiveyksen sekä huolehdimme terassin pystyttämisestä. 

 

Käänny salaojituksissa Lakeuden salaojan puoleen! 

Toteutamme salaojitukset aina laadusta – ja sovituista aikatauluista tinkimättä. 

referenssit

Olemme toteuttaneet sekä salaojituksia että monia muita kiinteistön palveluita useisiin kohteisiin.

KATSO REFERENSSIT